Rygterne om, at Juventus overvejer at skille sig af med Cristiano Ronaldo er begyndt at svirre. Spørgsmålet er dog, hvor den løntunge portugisiske stjerne skulle tage hen?

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain forhandler med stjernespillere

Det er nemlig kun ganske få klubber, der har råd til at betale den høje løn, som den 35-årige portugiser kræver.

En af de klubber, der har finanserne til at betale både transfersum og lønomkostninger, er franske PSG. Og faktisk udelukker klubbens sportsdirektør Lenoardo ikke, at det én dag kan ske.

“I fodbold ved man aldrig, hvad der kommer til at ske. Måske vågner Cristiano Ronaldo i morgen og tænker, at han vil spille et andet sted. Hvem kan så købe ham? Det er en smal kreds, men PSG er med i den kreds,” fortæller han til PSG TV.

Han understreger dog, at han ikke forventer, at der vil være meget aktivitet i det kommende transfervindue. Coronavirussen har nemlig gjort et indhug i klubbens økonomi.

PSG er næppe den fodboldklub, der er hårdest ramt af den verdensomspændende pandemi, men deres økonomi påvirkes stadig. Det fortæller Leonardo også:

“I PSG er der kapaciteter til at klare krisen, hvor det i andre klubber kan være sværere. Men ambitionerne her er altid enorme,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: Han forlader Barcelona i januar

Cristiano Ronaldos nuværende kontrakt med Juventus løber frem til 2022.