På det seneste har både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo været rygtet væk fra deres respektive klubber. De er begge blevet sat i forbindelse med flere forskellige klubber, men fælles for dem begge er, at de er blevet sat i forbindelse med PSG.

LÆS OGSÅ: Dommer: Messis straffespark skulle være taget om

Og nu har PSG-sportsdirektør Leonardo reageret på de mange rygter om, at de to stjernespillere kan være på vej til den franske klub. Det har han gjort i et interview med RMC Sport.

“Vi har intet i forhold til fremtiden udover at forlænge med de spillere, som vi har i forvejen. Der er ingen plan for noget, og vi er også forpligtet til at se på det økonomiske for denne sæson,” sagde han, og fortsatte:

“Så – vi er opmærksomme – men der er intet,” sagde han med hensyn til Messi.

Når det kommer til Cristiano Ronaldo, forholder det sig heller ikke således, at der nogle planer på plads. Han glæder sig dog over, at PSG bliver sat i forbindelse med en spiller som Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta kommenterer på FC Barcelonas CL-exit

“PSG er meget eftertragtet generelt. Alle store spillere bliver sat i forbindelse med PSG. Det er noget, som man skal værdsætte. Vi er altid i en position, hvor vi vil tale med spillere, som gerne vil til klubben. Men vi har ingen forhandlinger på vej omkring en ny spiller,” lød det også fra PSG-sportsdirektøren.