FC Barcelona står over for en stor udfordring, når de skal forsøge i at holde fast i deres unge stortalent, Lamine Yamal.

Paris Saint-Germain (PSG) er nemlig parate til at betale en rekordstor transfersum for at hente den 16-årige angriber til den franske hovedstadsklub.

Ifølge den spanske sportsavis Mundo Deportivo er PSG villige til at betale hele 250 millioner euro, hvilket svarer til cirka 1,86 milliarder danske kroner.

PSGs villighed til at sætte en ny transferrekord understreger klubbens ambitioner om at samle verdens bedste talenter.

Lamine Yamal, der allerede har fået debut på Barcelonas førstehold, betragtes som en af de mest lovende unge spillere i verden. Med sin tekniske kunnen og fodboldintelligens har han tiltrukket sig stor opmærksomhed fra nogle af de største klubber.

Barcelona ønsker dog at beholde Yamal og ser ham som en vigtig del af klubbens fremtidige planer.

Klubben er ikke interesseret i at sælge den unge juvel, selv ikke for en rekordstor sum. Det høje bud fra PSG afspejler de stigende priser på fodboldspillere i dagens marked, hvor klubber med store økonomiske ressourcer som PSG kan betale summer, som mange andre ikke kan konkurrere med.

Hvis PSG får succes med at hente Yamal, vil det være den største transfer i fodboldhistorien. Til sammenligning blev den nuværende rekord sat af Neymar, der skiftede fra Barcelona til PSG for 222 millioner euro i 2017.