Både spillere og ledelse i Paris Saint-Germain har svært ved at holde ordene for sig selv, når det kommer til Lionel Messi. RMC Sport skriver nu, at Marco Verratti har tilsluttet sig listen over de mange PSG-spillere, der gerne ser, at Lionel Messi skifter FC Barcelona ud med Paris Saint-Germain til sommer.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Barca med ham er et bedre hold”

I lang tid har der været spekulationer om, hvorvidt Lionel Messi kan være på vej til Paris Saint-Germain, når hans kontrakt med den spanske storklub udløber den 30. juni. De mange udtalelser fra både spillere og ledelse i PSG har bestemt ikke lagt en dæmper på disse spekulationer.

Efter udtalelser fra både sportsdirektør Leonardo, Neymar samt de argentinske spillere Leandro Paredes og Angel Di Maria, har Verratti nu også givet udtryk for, at det ville være en drøm at få Messi til PSG.

Det gjorde han klart, da han talte med Canal+, hvor den italienske midtbanespiller ikke lagde skjul på, at han ville elske at have den nuværende Barcelona-superstjerne som holdkammerat.

“Selvfølgelig. Jeg ville elske at spille med Messi. Jeg ville aflevere bolden til ham og til Neymar, mens jeg bare kigger med bagfra. Det ville være det bedste, der er givet til mig af fodbold,” sagde midtbanespillere til Canal+.

LÆS OGSÅ: Mourinho indrømmer: Vi er dybt afhængige af ham

Paris Saint-Germain er dog ikke den eneste klub, som Lionel Messi er blevet sat i forbindelse med. Han har også flere gange været sat i forbindelse med engelske Manchester City. Messi selv har dog sagt, at han ikke vil beslutte sig for noget, før denne sæson er ved at være slut.