Både Paris Saint-Germain og Manchester United holder øje med Real Madrid-lejren i øjeblikket. Særligt er de dog begge interesserede i at holde øje med Sergio Ramos’ kontraktsituation. Der er nemlig kun tre måneder til, at han kan hentes på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United øger interessen i Barcelona-stjerne

Det skriver det spanske medie Todo Fichajes, der også skriver, at der endnu ikke er nogen aftale mellem Ramos og Real Madrid om en kontraktforlængelse. I og med, at der er meget kort tid til hans kontraktudløb, efterlader det selvfølgelig stor tvivl på, hvorvidt hans fremtid er på Santiago Bernabeu.

Ramos vil blive husket som en Real Madrid-legende, uanset om han forlader klubben eller ej. Han har meget tætte bånd til både klubben og præsident Florentino Perez, men det ser ikke ud til at have spillet nogen rolle i at sikre ham en kontraktforlængelse hos Los Blancos.

Som følge her af, er både Manchester United og Paris Saint-Germain begyndt at holde et nøje øje med Ramos, ifølge Todo Fichajes. Mediet skriver dog, at de franske giganter er mere seriøse i deres interesse, men at man ikke bør afskrive Manchester United i kampen om den spanske forsvarer.

LÆS OGSÅ: Stortalent afslog Manchester United: “Traf det rigtige valg”

Meget tyder dog på, at Sergio Ramos har en stor beslutning af træffe. Han har tidligere fået kontrakttilbud fra Real Madrid, men i disse har han måtte acceptere en lønnedgang. Er han ikke villig til det, kan han ende med at skulle søge videre til en ny klub. Angiveligt skulle PSG være klar til at betale, hvad han kræver.