FC Barcelona har været kædet sammen med en lang række spillere denne sommer. En af de spillere, de har været kædet sammen med, er Angel Di Maria.

Den 34-årige argentinske stjerne er nemlig på vej væk fra PSG, da hans kontrakt med den franske klub udløber i slutningen af denne måned.

– LÆS OGSÅ: Medie: Martin Braithwaite kan få ophævet kontrakt

Det betyder, at han kan forlade Parc des Princes ganske gratis. Dette er der flere klubber, der skulle være klar til at udnytte, hvilket blandt andet tæller italienske Juventus.

Nu lyder det dog, at Angel Di Maria skulle være mest interesseret i et skifte til FC Barcelona, selvom han har været i forhandlinger med Juventus i de seneste uger. Det skriver 90min.

At den argentinske stjerne er begyndt at vise interesse for et skifte til den spanske storklub, skulle efter sigende have fået Juventus til at forbedre deres tilbud til ham.

Til trods for dette, skulle Angel Di Maria dog være meget ivrig efter at skifte til Barcelona, hvor han kan komme til at spille under Xavi.

Ender det med, at han bliver hentet til Barcelona, vil han være en af meget få spillere, der i løbet af sin karriere har spillet for både Real Madrid og Barcelona.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente disse 5 spillere indenfor 2 uger

Den 34-årige kantspiller spillede nemlig for Real Madrid fra 2010 til 2014, hvorefter turen gik videre til Manchester United, inden han året efter blev solgt til PSG, hvor han har været indtil nu.