Der er op til flere PSG-spillere, der offentligt har udtalt, at de gerne vil have selskab af Messi i klubben. Det er dog ikke alle, der mener, at det er realistisk at hente Messi til klubben.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Manchester United vil hente den næste Bruno Fernandes

Den seneste PSG-spiller til at udtale som et potentielt skifte fra FC Barcelona til PSG for Messi, er Ander Herrera. Han er en af dem, der har svært ved at se, at det skulle være realistisk, da han ikke mener, at det kan lade sig gøre at have både Messi, Neymar og Mbappe i den samme klub.

“eg ved ikke, hvordan Messi, Neymar og Mbappe kan være i samme klub, hvis man skal overholde Financial Fair Play, og jeg tror ikke på det,” sagde Ander Herrera ifølge BeIN Sports til det spanske radioprogram El Larguero.

På trods af, at der er flere af Herreras holdkammerater, der allerede tidligere har opfordret Messi til at skifte Barcelona ud med Paris, er Herrera af den opfattelse, at andre klubber ikke bør tale om potentielle handler af hensyn til spillerens nuværende klub, som i dette tilfælde er FC Barcelona.

Derudover sammenligner han også Messis nuværende situation med de tidligere rygter om Neymar, og hertil understreger han, at PSG bestemt ikke brød sig om de mange spekulationer, der har været om den brasilianske stjerne.

LÆS OGSÅ: Trods tilbud fra topklub: Lampard har afslået nyt trænerjob

“Jeg vil ikke blande mig i det (Messis situation, red.). Dengang alle i Barca talte om Neymar, var der ingen i eller omkring PSG som kunne lide det. Jeg har ikke tænkt mig at gøre noget, som jeg ikke selv vil bryde mig om, da jeg har stor respekt for Barca, Messi, træneren og hans holdkammerater,” sagde Herrera også.