Paris Saint-Germain glippede muligheden for at komme på førstepladsen i Ligue 1, da man tabte med 1-2 til Nantes, men det handlede om alt andet end fodbold for Paris Saint-Germain-spillerne.

LÆS OGSÅ: Top 10: De dyreste spillersalg i Barcas historie

Angel Di Maria blev skiftet ud efter 60 minutter af kampen, hvorefter han snakkede med Mauricio Pochettino. Det endte med, at Pochettino fulgte ham ud i omklædningsrummet, hvorfor de var to der forlod banen, men kun Pochettino kom tilbage.

RMC Sport har efterfølgende skrevet, at der under kampen var blevet begået et voldsomt hjemmerøveri hos Di Maria, hvor gerningsmændene havde taget hans familie som gidsler.

Han var desværre ikke den eneste spiller, der fik besøg under kampen, da RMC Sport også skriver, at Marquinshos blev udsat for det samme, hvor hans far og to døtre var blevet taget som gidsler.

Le Parisien melder, at Marquinhos’ far var blevet slået flere gange af gerningsmændene, som efterfølgende var gået ind for at tage hans to døtre som gidslet.

Pochettino udtaler, at disse hændelser endte med at påvirke holdet, da man ikke længere kunne fokusere på kampen.

LÆS OGSÅ: Top 10: Verdens mest værdifulde teenagere

”Det er ikke en undskyldning, men vi havde ingen energi efterfølgende. Vi talte om andre ting end fodbold i omklædningsrummet efter kampen,” fortalte Mauricio Pochettino ifølge Goal.com.