Adrien Rabiot tog på natklub og festede efter klubbens nederlag til Manchester United i Champions League. Uacceptabelt, siger klubbens sportsdirektør, så nu er Rabiot lagt på is i resten af marts. 

Den franske landsholdspiller Adrien Rabiot var i forvejen ikke den mest populære herre i PSG-truppen. Han har ikke spillet siden december måned, hvor han ikke har villet indgå en aftale om en ny kontrakt. Og nu har klubben så givet ham karantæne, efter at han tog på natklub i kølvandet på den spektakulære mareridtskamp hjemme mod Manchester United i Champions League, som endte med et 3-1-nederlag og europæisk exit. 

Ifølge L’Èquipe er Rabiot blevet straffet af klubben for sin bytur, men også for at have liket en video på Instagram, hvor Patrice Evra jubler på tilskuerpladserne, da Manchester United er gået videre. 

”Jeg finder det uacceptabelt med den attitude og mangel på professionalisme fra en spiller som Adrien Rabiot – over for klubben, holdkammerater og tilhængere,” sagde Antero Henrique, der er sportsdirektør i PSG til RMC Sport med reference til spillerens bytur. Sportsdirektøren understregede, at Rabiot trods alt er PSG-spiller indtil 30 juni, hvor hans kontrakt udløber. 

Adrien Rabiot har selv fortalt til Infosport, at han må leve med klubbens valg om at suspendere ham.

”Det er ikke mig, der har valgt denne situation. Jeg er til rådighed. Alt er fint, og jeg er i glimrende form, hvis jeg ellers kunne spille. Men klubbens ledelse har valgt anderledes. Jeg er stadig spiller i klubben uanset, hvad andre siger. Jeg har en kontrakt, og jeg bakker mine holdkammerater op, selvom det selvfølgelig er en skuffende situation,” siger den 23-årige midtbanespiller. 

Rabiot er blevet sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, og da han valgte ikke at forlænge sin kontrakt, blev han degraderet til at træne med reserveholdet i PSG. I januar måned klagede Rabiot til den juridiske komité for den franske liga, da han mente, at klubbens behandling af ham gik imod charteret for professionelle fodboldspillere. Komitéen var enig med spilleren.