Paris Saint-Germain leder efter en afløser for Mauro Icardi. Det har ført dem til Barcelona, hvor de har et godt øje til Memphis Depay.

Barcelona er blevet en del af en besynderlig trekantshandel, der involverer Juventus’ Alvaro Morata, Paris Saint-Germains Mauro Icardi og Barcelonas Memphis Depay.

LÆS OGSÅ: Er ikke en del af Xavis planer: Chelsea vil hente Barcelona-talent

Ifølge italienske Tuttosport har PSG nemlig udset sig Memphis som en potentiel afløser for Icardi. Der er nemlig forlydender om, at den argentinske angriber er på vej væk fra den franske klub.

Memphis blev hentet til Barcelona på en særlig anmodning fra Ronald Koeman, er ikke en del af Xavis planer. Derimod ser Barcelona-trænere hellere, at han kan have Juventus’ Alvaro Morata eller Manchester Uniteds Anthony Martial i spidsen.

Barcelona arbejder på at hente Alvaro Morata til klubben, men det kræver, at Juventus kan finde en afløser for Morata. I denne forbindelse skulle de have udset sig PSG-angriber Mauro Icardi.

Morata har været på Barcelonas radar i et stykke tid. Ifølge flere medier ønsker Barcelona at leje ham i resten af denne sæson med en købsoption, der kan aktiveres til sommer. Men Torino-klubben vil kun give slip på Morata, hvis de kan finde en afløser.

Ifølge L’Equipe er der allerede dialog mellem Barcelona og PSG, men det er dog ikke blot Memphis Depay, der overvejes. Efter sigende overvejer de også både Manchester Uniteds Anthony Martial, Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang og Villarreals Paco Alcacer.

Hvad der dog kan blive problematisk er, at PSG ikke er meget for at udleje Icardi. Derimod ville de foretrække på at sælge ham. Som minimum ønsker de, at Juventus er villige til at indskrive en obligatorisk købsoption i en eventuelt lejekontrakt.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid-stjerne skifter til Premier League: Aftale er indgået

Memphis skulle foretrække at blive i Barcelona, men formår den catalanske klub at hente Morata til Camp Nou, vil det sandsynligvis få betydning for Memphis’ spilletid.