Barcelona spillede i går aftes sin tredje udekamp i træk, og som håbet, så formåede de at hente de tre point med hjem til Camp Nou. Kampen endte 0-4, og de kunne derfor glæder sig over, at man nu ligger på tredjepladsen.

Der var dog alligevel skår i glæderne.

Barcelonas målmandstræner José Ramon de la Fuente blev udvist i det 16. minut af kampen. Det fremgår af dommerens rapport fra opgøret.

Linjedommeren tog fat i dommer De Burgos Bengoetxea og forklarede, hvad der var sket. José Ramon blev derefter udvist.

“I det 16. minut blev De La Fuente udvist for følgende grund: At nærme sig modstanderen trænerstab og råbe “Du er en idiot, din klovn”, står der således i dommerens rapport fra kampen og det er helt sikkert noget, som Koeman vil tage op til et internt møde.”

Det vides ikke, hvilken straf, De La Fuente kan få. Det mest sandsynlige ville dog være karantæne og en bøde, da det er dette, man oftest ser.