Huesca led et slemt nederlag til Barcelona, da de gæstede Camp Nou, og blandt Huesca-spillerne finder man Rafa Mir, der spillede en meget særlig rolle i kampen, som nogen måske ville kalde kontroversiel, da han både scorede på straffespark og stod bag en stor afbrænder.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Han var naturligvis skuffet, da han mødte pressen efter kampen. Han fik kommenteret på skuffen, men han fik ligeså sat nogle ord på, hvordan det er at spille mod Barcelona, når de har Messi på banen.

“Man kan ikke gøre noget som helst imod Barcas nummer 10. Det er som om, at de spiller med en mand mere på banen,” sagde han til Movistar.

Han fik også kommenteret på straffesparkskendelsen, som kontroversielt blev tildelt. Kampens dommer valgte nemlig ikke at gå hen og kigge på skærmen, selvom der var klare protester fra Barcelona-spillerne, hvilket også fik Ronald Koeman helt op i det røde felt.

“I min optik var straffesparket korrekt dømt. Ter Stegen rørte mig, så der var straffespark,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Det var dermed en skuffet mand, der mødte journalisten fra Movistar, men også en mand, der havde overskud til at tage rosende vendinger i brug efter kampen. Han understreget nemlig det, som alle folk ved: Messi og Barcelona har fået en fantastisk start på 2021.