Den spanske Real Madrid-kaptajn Sergio Ramos’ nuværende kontrakt med den spanske storklub står til at udløbe til sommer. Det vil sige, at det faktisk står han frit for at skifte til en ny klub forud for næste sæson. Ikke nok med det, så det står det ham også frit for, om han blot vil indstille sin karriere.

LÆS OGSÅ: Har Pep Guardiola lukket for Haaland i Manchester City?

Hvis man spørger Real Madrid-veteranen selv, så er han af den opfattelse, at det er en ret, han har gjort sig fortjent til. Det har han selv udtalt i en dokumentar, der for nylig har haft premiere på tjeneste Amazon Prime. Det skriver det spanske medie Deportes Cuatro.

“Jeg har optjent retten til at gøre lige hvad jeg vil. Jeg vil spille på det højeste niveau, og hvis ikke, så bliver jeg hjemme. Hvis ikke, så ville det ikke være det værd. Så er jeg okay med, at min alder ikke er nogen ulykke,” lød det fra Sergio Ramos.

LÆS OGSÅ: Medie: Neymar tager til Barcelona

Den 35-årige rutinerede forsvarer har spillet i Real Madrid i rigtig mange år. Faktisk har han været en fast mand i truppen siden 2005, hvor han blev hentet til den spanske hovedstadsklub. Siden da har han spillet intet mindre end 670 kampe for Real Madrid, følge Transfermarkt.