Det ville sandsynligvis være et af fodboldhistoriens mest kontroversielle klubskifte, men Sergio Ramos ville ikke blot acceptere, hvis Lionel Messi ønskede at skifte fra FC Barcelona til Real Madrid. Han ville sågar tilbyde ham, at han kunne bo hos ham.

LÆS OGSÅ: PSG holder døren åben for Messi og Ronaldo

Lionel Messi har endnu ikke besluttet dig for, hvad der skal ske med hans karriere efter denne sæson, når hans kontrakt med FC Barcelona udløber. Han har endnu ikke forlænget med den spanske klub eller indgået en forhåndsaftale med en anden klub.

Han har dog været sat i forbindelse med flere forskellige klubber, hvilket særligt omfatter Paris Saint-Germain og Manchester City. I et interview med MadridXtra nævnte Sergio Ramos, at Messi skulle være mere end velkommen til at skifte til Real Madrid.

Det var bestemt ikke et svar, som Real Madrid-veteranen skulle tænke længe over. Derimod ville han elske det, hvis den argentinske stjerne tilsluttede sig ham i Real Madrid. Han ville endda åbne sit eget hjem for at få det til at ske.

Omvendt understregede Sergio Ramos dog, at han aldrig nogensinde ville skifte til FC Barcelona, uanset hvor stort et økonomisk incitament, de gav ham. Han ville endda sige nej til en årsløn på over en halv milliard kroner, hvis de tilbød ham det.

LÆS OGSÅ: Dommer: Messis straffespark skulle være taget om

Såfremt det skulle ske, at Lionel Messi laver ‘det forbudte skifte’, er der dog end ikke nogen garanti for, at Ramos selv vil være i klubben til at opleve det. Han har nemlig selv kontraktudløb til sommer, og har endnu ikke forlænget med Real Madrid.