Sergio Ramos’ afsked med Real Madrid og efterfølgende skifte til Paris Saint-Germain har været en af sommerens største samtaleemner, da storklubben tilføjer endnu en stjerne til holdet, som i forvejen kan bryste sig af at have spillere som Neymar og Kylian Mbappé.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Sidstnævnte har dog været rygtet til Ramos’ gamle arbejdsgiver, hvilket Ramos naturligvis også har hørt, hvortil han mener, at Mbappé burde skifte til Los Blancos, selvom han først og fremmest ønsker at have fornøjelsen af at have ham som holdkammerat i Paris.

“Selvfølgelig. Madrid er en af de bedste klubber i verden. På historisk niveau, den bedste. Jeg synes, at store spillere bør nå forbi den klub, men nu vil jeg gerne have ham på mit hold.”

“Jeg vil gerne vinde og for at gøre det, må jeg have de bedste spillere ved min side. Jeg ville aldrig give ham råd på det personlige niveau, men jeg kan give ham råd fra min erfaring, men det gør jeg privat,” kommer det fra Sergio Ramos ifølge Footballtransfers.com

LÆS OGSÅ: Agüero udtaler sig om Messis fremtid

Paris Saint-Germain har udstyret Sergio Ramos med en toårig kontrakt, mens man endnu ikke har formået at forlænge med Kylian Mbappé, hvis kontrakt udløber næste sommer.