FC Barcelona er blevet sat i forbindelse med en lang række spillere denne sommer. En af dem er brasilianske Raphinha.

Xavi og co. har et stort ønske om at styrke truppen denne sommer. Det er dog ikke nemt, for midlerne i kassen er nemlig begrænsede.

– LÆS OGSÅ: Tottenham dropper Christian Eriksen: Denne klub fører kampen

Derfor er der også flere af de spillere, som den spanske klub er blevet kædet sammen med, der virker som usandsynlige indkøb.

Blandt andet er de blevet kædet sammen med Robert Lewandowski, som angiveligt skulle være den klare førsteprioritet for Barcelona.

Indtil videre har Bayern München ikke være interesseret i at sælge, men ændrer de holdning, vil en pris på omtrent 50 millioner euro ikke være usandsynlig.

Det betyder, at den catalanske storklub formentlig kommer til at bruge en stor del af deres transferbudget på at hente den polske angriber.

Af denne grund virker det også usandsynligt, at de henter Raphinha som afløser for Ousmane Dembélé, da de kræver intet mindre end 65 millioner pund for ham.

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano er der flere klubber, der viser interesse for Raphinha, men endnu ingen har afgivet et bud, som Leeds vil acceptere.

– LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig ny potentiel Jordi Alba-afløser

Det virker dog bestemt ikke sandsynligt, at Barcelona ender med at betale 65 millioner pund for den brasilianske kantspiller.