Manchester Uniteds hollandske manager, Erik ten Hag, forlod et pressemøde i hast efter at være blevet konfronteret med et kritisk spørgsmål fra en journalist.

Hændelsen fandt sted efter lørdagens Premier League-kamp mod Bournemouth, hvor kampen endte 2-2.

Spørgsmålet, der fik ten Hag til at forlade lokalet, drejede sig om Manchester Uniteds nuværende formkurve og deres placering i ligaen. Efter fire kampe uden sejr er klubben nu på en syvendeplads i Premier League, hvilket er den værste placering, klubben nogensinde har haft på dette tidspunkt i sæsonen.

Journalistens uddybning om, at en yderligere nedrykning i tabellen ville resultere i klubbens dårligste sæson nogensinde, synes at have været dråben for den normalt så kontrollerede ten Hag.

Reaktionen fra ten Hag var ikke at svare, men i stedet at forlade pressemødet i stille protest mod det, han opfattede som en urimelig kritik.

Manchester Uniteds nuværende situation i ligaen er et varmt emne i pressen. Klubben er kendt for sin succesfulde historie og de mange successer, men de seneste år har været udfordrende.

Fans og analytikere spekulerer i, hvad der skal til for at vende skuden, og ten Hags fremtid hos klubben er et omdiskuteret emne.

Se episoden nedenfor.