Søndag fik Lionel Messi og FC Barcelona hævn over Athletic Bilbao, da de på hjemmebane vandt 2-1 over dem. De tre point fra dette opgør, har desuden sendt dem op på en andenplads i La Liga.

LÆS OGSÅ: Officielt: Todibo præsenteret i ny klub

Messi kom på måltavlen i opgøret, da han scorede et rigtig flot frisparksmål. Som det også var gældende i Supercopa de España-finalen, formåede spillerne fra Athletic Bilbao at få den argentinske stjerne helt op i det røde felt.

Det spanske medie El Chiringuito de Jugones skriver nemlig, at Messi endte i mundhuggeri med gæsternes bænk, hvilket skete efter en situation, hvor han blev nedlagt af midtbanespiller Mikel Vesga.

Det fik dommeren til at dømme frispark, men det er dog ikke alle, der var helt enige i, at det var den rette beslutning. Især Athletic Bilbaos bænk gav udtryk for, at de ikke var enige. Det medførte, at der kom tilråb fra bænken, som Messi besluttede at give igen på. Det resulterede derefter i en direkte tilsvining.

"Hold din fucking kæft, dit fjols," lød et tilråb rettet mod Messi, som kom fra Bilbao-bænken.

FC Barcelona-kaptajnen var dog ikke villig til blot at vende det døve øre til. I stedet var han hurtigt klar til at give igen af samme skuffe.

"Hvad snakker du om, din idiot?" lød det fra Messi.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Wayne Rooney henter Manchester United-spiller til Derby

Ifølge den spanske avis Marca, sluttede det her, hvorfor skænderiet ikke udviklede sig yderligere. Af denne grund var der heller ikke nogen grund til, at dommeren behøvede at gribe ind.