Marcus Rashford er en spiller, der er i stand til at dække mange forskellige positioner i offensiven for Manchester United. Og han har selv givet udtryk for, at han er godt tilfreds med dette.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez langer ud efter personerne bag Messis kontraktlæk

“Hvis du som spiller kan dække flere positioner, så er der mere sandsynlighed for, at du bliver involveret. Det er noget, jeg altid har drømt om at kunne, og nu har træneren givet mig muligheden for det,” sagde Marcus Rashford til Goal, hvilket han fulgte op med:

“Jeg tror stadig, at jeg kan forbedre mig og gøre det bedre, men jeg er tilfreds med måden, jeg er lykkedes med at påvirke kampene fra forskellige positioner og hjælpe holdet til sejr.”

I sin udvikling er det gået op for den 23-årige englænder, at det ikke er vigtigt, hvilket output du leverer som spiller. Det eneste, der er vigtigt for folk er statistikker, siger Rashford.

“For mig handler det om output. Jeg har opdaget, at fodbold har ændret sig meget. Folk ser knap nok kampene længere. Det handler alt sammen om mål og assist nu,” lød det også fra Marcus Rashford til Goal.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

I denne sæson er det blevet for hele 16 mål og ni oplæg i 34 kampe på tværs af alle turneringer for Marcus Rashford. Så selvom det ikke er statistikkerne, der interesserer ham, er han alligevel ret godt med på denne front.