Rashford: "Vi kan ikke dvæle ved det for længe"

Nicolai Busekist — 03. nov 2020 11:32
Foto: Shutterstock

Manchester United-angriber Marcus Rashford er ganske vist blev kåret som månedens spiller (i Manchester United) i oktober, men han indrømmer, at det har været hjerteskærende, at det hele ikke er gået som planlagt.

LÆS OGSÅ: Schmeichel er ikke enig med Roy Keane

Den engelske angrebsstjerne rundede sidst måned af på formidabel vis, da han leverede sit første professionelle hattrick i opgøret mod RB Leipzig i Champions League. Det førte til, at han tog prisen som månedens spiller foran Fred og Bruno Fernandes.

Efter at have fejret sin 23-års fødselsdag, var han dog ikke i stand til at forhindre Arsenal i at vinde søndagens opgør i Premier League på Old Trafford. Det er dog den overordnede præstation på holdet, der betyder mest for ham.

"Det har været hårdt", indrømmer han til Manchester Uniteds officielle hjemmeside. "Vi har selvfølgelig haft en masse store kampe, som vi er nødt til at hente point i. Det er gået lidt op og ned, men sådan er det sommetider."

"Som du sagde, så har det været en fin måned, men vi er nødt til at holde sammen og finde en måde at vinde kampe og finde troen."

"Vi kommer altid tilbage, når vi ikke klarer os så godt, og jeg tror, at det er en af de perioder. Vi er nødt til at finde sammen som et hold, vende tilbage til det grundlæggende, og vinde kampe."

Egen præstation er vigtig

Da han bliver spurgt om, hvor vigtig han mener det er, at han opretholde et højt præstationsniveau på banen, på trods af hans forpligtelser udenfor banen, svarer han:

"Det er meget vigtigt. For mig er det her noget, jeg har gjort siden jeg var barn, og noget jeg elsker at gøre. Når det ikke går så godt, som planlagt, er det hjerteskærende. Jeg tror, at det er en periode, hvor vi skal tilbage til det grundlæggende og finde måder at vinde kampe."

"Det var selvfølgelig et stolt øjeblik [at score hattrick]. Noget du drømmer om som barn, og jeg var meget glad for det, men resultatet var selvfølgelig et godt resultat for os ift. kvalifikationen til Champions League. Vi skal støtte op om dette i den næste kamp og forhåbentlig få yderligere tre point."

"PSG var endnu en hård kamp for os, men vi fandt en måde at vinde den kamp. Sommetider er det ene øjeblik det eneste, det kræver. Vi er nødt til at gøre dette mere og vi er nødt til at starte kampene stærkere, end vi har gjort, hvis vi skal hente point."

Manchester Uniteds næste opgør er i Tyrkiet, hvor de møder Istanbul Basaksehir for første gang i klubbens historie. To sejre mod de tyrkiske mestre vil stille Manchester United i en god position i Gruppe H i Champions League, hvilket vil lægge yderligere pres på PSG og RB Leipzig.

LÆS OGSÅ: Er Phil Jones fortid i Manchester United?

"Som klub er det vores næste fokus," fortalte Rashford til klubbens hjemmeside. "Vi har analyseret Arsenal-kampen og vi kan ikke dvæle ved det for længe, da det ellers vil påvirke vores næste præstation. Det er vigtigt, at vi kommer et rent sind, en ren tavle, spiller godt og vinder kampen."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere