På en aften, hvor julemirakler syntes at være i luften, blev Rasmus Højlund helten for Manchester United i en dramatisk kamp mod Aston Villa.

United, der kæmpede med ryggen mod muren, vendte et 0-2 nederlag til en 3-2 sejr, takket være Højlunds første mål i Premier League.

Kampen, der fandt sted på Old Trafford, var den sidste i Boxing Day-programmet.

United, med både Højlund og Christian Eriksen i startopstillingen, stod over for et Aston Villa-hold i topform. Kampens første halvdel var en udfordring for United, som så sig bagud 0-2 ved pausen efter mål fra Aston Villa, der udnyttede svagheder i Uniteds forsvar.

Efter pausen skiftede spillets dynamik dramatisk. United kom stormende ud og viste en imponerende viljestyrke.

Alejandro Garnacho spillede en nøglerolle, først med et mål, der blev annulleret for offside, og derefter med en reducering efter 59 minutter, sat op af Marcus Rashford.

Garnacho fortsatte sit imponerende spil og udlignede til 2-2, hvilket satte scenen for Højlunds store øjeblik.

Med kun otte minutter tilbage af kampen udnyttede Højlund en ripost efter et hjørnespark og sendte bolden i nettet, hvilket markerede hans første mål i Premier League.

Hans jubelscene var et syn for guderne, da han tydeligt var rørt over sit bidrag til Uniteds comeback.

Denne sejr var ikke kun vigtig for Uniteds position i ligaen, hvor de nu rykker op på sjettepladsen, men også for Højlund personligt. Det var en aften, hvor han beviste sit værd på en af de største fodboldscener. For Aston Villa var det deres første nederlag siden 5. november, hvilket efterlod dem på tredjepladsen i ligaen.