Manchester United oplevede endnu et nederlag. Rasmus Højlunds to mål i første halvleg var forgæves i en syvmåls-kamo mod FC København i Champions League.

Rasmus Højlund fastholder, at Erik ten Hag stadig har fuld opbakning i Manchester Uniteds omklædningsrum, på trods af endnu et overraskende nederlag.

Nederlaget i København betyder, at Uniteds håb i Champions League hænger i en tynd tråd.

Det var deres tredje nederlag ud af fire i gruppespillet og deres niende nederlag ud af 17 kampe i alle denne sæson.

I begyndelsen af kampen var der tegn på godt spil fra United. Selv mente Højlund, at de første 28 minutter af kampen var nogle af de bedste for United i denne sæson. “En speciel kamp for mig. Det var rart at score to mål, men det er en skam, at vi fik et rødt kort, for vi spillede meget godt i de første 20-25 minutter. Vi har brug for lidt held i øjeblikket. Vi mangler de små ting,” sagde han efter kampen.

Uniteds træner har haft den værste start for et United-hold siden 1961.