I fodboldens verden er der konstant bevægelse, og for danske Rasmus Nissen Kristensen ser det ud til, at tiden i den italienske storklub Roma nærmer sig sin afslutning.

Ifølge det anerkendte sportsmedie, Gazzetta dello Sport, er Kristensen en af fem spillere, som Roma planlægger at sige farvel til denne sommer som led i en større spareplan.

Rasmus Nissen Kristensen, der har spillet en væsentlig rolle i Romas forsvar, har modtaget roser for sine præstationer på banen, ikke mindst fra den tidligere træner, José Mourinho.

Trods dette ser hans fremtid i klubben usikker ud, specielt efter Mourinhos afsked i midten af januar. Den danske højreback, som stadig er på kontrakt med Leeds United, har været udlejet til Roma, men det forventes ikke, at italienerne vil gøre lejeaftalen permanent.

Ud over Nissen forventes spillere som Renato Sanches og Dean Huijsen også at forlade Roma efter deres lejeophold. Samtidig tyder meget på, at Rui Patricio og Pietro Boer ikke vil få forlænget deres kontrakter.

Med en kontrakt hos Leeds, der løber til 2027, og med Leeds’ nuværende succes i Championship, hvor de kæmper i toppen sammen med Leicester, kunne Nissen meget vel finde sig selv tilbage i Premier League næste sæson.

Den 26-årige dansker er i øjeblikket ude med en skade, hvilket også har kostet ham en plads på det danske landshold.