Sir Jim Ratcliffe og INEOS har besluttet at beholde Erik ten Hag som manager for Manchester United efter deres sæsongennemgang.

Trods klubbens skuffende præstation, hvor de sluttede som nummer otte i Premier League, får ten Hag lov at fortsætte.

Roy Keane har også opfordret til at give ham mere tid. Ten Hag førte United til sejr i FA Cuppen og forventes at blive, mens holdet går ind i en ny æra under Ratcliffe og INEOS’ medejerskab.

Det skriver Manchester Evening News.

Denne beslutning kommer efter en sæson, hvor Manchester United kæmpede med varierende præstationer og ikke formåede at sikre sig en plads i næste sæsons europæiske turneringer.

På trods af dette har ledelsen valgt at fortsætte med ten Hag, der har vist potentiale ved at sikre holdet en vigtig pokaltriumf i FA Cuppen.

Roy Keane, tidligere United-spiller og nuværende fodboldekspert, har været en af de mest fremtrædende stemmer, der har støttet ten Hag.

Keane mener, at kontinuitet er nøglen til at genopbygge holdet og skabe succes på lang sigt.

Ratcliffe og INEOS har store planer for Manchester United og ser ten Hag som den rette person til at lede klubben ind i en ny æra. De ønsker at skabe stabilitet og give ham tid til at implementere sin vision for holdet. Derudover forventes det, at der vil blive foretaget betydelige investeringer i spillertruppen for at styrke holdets konkurrenceevne i fremtiden.