Alt gik ikke, som det skulle for Real Madrid i går aftes. De tabte nemlig deres Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk. Kampen endte 2-3, selvom Shakhtar Donetsk manglede 10 førsteholdsspillere på grund af coronavirus.

Det har fået mange fans til at undre sig over, hvordan det kunne gå så galt. Forud for kampen lignede det tre sikre point for det spanske mandskab, men sådan endte det ikke.

Real Madrid-angriberen Vinicius Junior medgiver, at det ikke var en god præstation, der blev leveret af Real Madrid i går aftes. Han gjorde det desuden klart, at der var ingen, der gjorde, sm de skulle.

“Vi spillede dårligt i dag. Det er svært at sige noget om det. Ingen formåede at gøre det, vi skulle. Nu må vi træne en masse, og vi skal være klare i hovedet til El Clasico,” sagde ifølge Marca efter gårsdagens opgør.

Det fulgte han op ved at sige:

“Det samme, der skete mod Cadiz, skete i dag. Vi formåede ikke at spille godt, at holde fast i bolden eller presse. Vi startede sæsonen godt, men er nu stødt på et bump.”

I weekenden skal Real Madrid spille mod Barcelona i sæsonens første El Clasico. Barcelona vandt deres første Champions League-kamp mod Ferencváros med 5-1. Derfor kommer de sandsynligvis ind i kampen med et større momentum, end Real Madrid-mandskabet.