Real Madrid-back: Vi er med ham til døden

Mathias Busekist — 11. nov 2020 16:44
Foto: Shutterstock

Real Madrid-backen understreger, at uanset, hvad der sker, så vil truppen altid stå bag cheftræner Zinedine Zidane. Det siger Dani Carvajal til Marca.

LÆS OGSÅ: Sviatchenko: Vi er drønærgerlige

Zinedine Zidane skal dermed ikke tvivle på, at han ikke har spillernes opbakning efter en La Liga-start, som har givet Los Blancos 16 point i otte runder. Det er dog kun blevet til fire point i Champions League-gruppen.

"Vi er med træneren til døden. Vi står alle sammen, og vi går alle i samme retning, og det er det, han (Zidane, red.) har skabt gennem alle de år, han har været her," siger Carvajal.

Han tilføjer hertil:

"Alle der har været her i flere år bliver vant til det, og i sidste ende kan man slå Inter i en tæt kamp og så tabe til Valencia på udebane. Det var ikke vores dag, men nogle gange kan man ikke vinde hver kamp, og så virker det til, at vi er i krise. I sidste ende bliver man nødt til at vænne sig til disse op og nedture og følelserne, som følger af kritik og ros."

Han mener, at Real Madrid har så godt et hold, at man ikke burde tvivle på sig selv. Han er overbevist om, at de altid vil være i spil til mesterskabet - også i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Barcelona stikker til Juventus og Real Madrid: Messi sætter dem på plads

Real Madrid er fire point fra førstepladsen. De har dog en kamp i hånden.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere