Inter har været genstand for et hav af rygter og historier om, at de ikke kan opfylde deres kontralige forpligtelser overfor visse spillere og agenter, herunder Christian Eriksens.

LÆS OGSÅ: Veron: Messi kan blive lokket til Serie A-klub af tidligere holdkammerat

Han anklagede dem for, at de ikke have betalt ham for hans service, hvorefter det kom frem, at Inter ikke har betalt Real Madrid den første rate for Achraf Hakimi.

Corriere Dello Sport skriver, at betalingen havde deadline i december. De skriver efterfølgende, at betalingen er udskudt til 30. marts, hvilket er belejligt, da Hakimi ellers ville være spærret for at spille for Inter ifølge UEFA.

Real Madrid skulle ikke være tilfredse med situationen ifølge Corriere Dello Sport, hvorfor de skulle ønsker at hente ham hjem.

Det benægter Real Madrid dog på deres hjemmeside. De skriver, at de hverken vil hente ham hjem, eller at der er dårlig stemning mellem de to klubber.

“I forhold til oplysningerne fra Corriere dello Sport, hvor de skriver, at der skulle være dårlig stemning mellem vores klub og Inter, så vil Real Madrid gerne understrege, at informationerne er kategorisk falske.”

LÆS OGSÅ: Kan forlade Real Madrid: Hazard kan følge med Zidane

“Real Madrid har på intet tidspunkt bedt om garantier fra Inter, som der står i artiklen. Forholdene i transferen af spilleren er en del af en normal kontraktuel situation mellem fodboldklubber,” skriver Real Madrid på deres hjemmeside.