Ifølge den spanske tv-vært Josep Pedrerol, er der kun en meget lille chance for, at Sergio Ramos forlænger sin kontrakt med Real Madrid. Han fortæller nemlig, at Los Blancos har opgivet alt håb om at forlænge med den spanske forsvarer.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente udskældt Chelsea-spiller

Der er flere medier, der har rapporteret, at den rutinerede forsvarer har afvist et kontrakttilbud fra Real Madrid, hvor han dog var nødt til at acceptere en lønnedgang på 10 %. Det har han efter sigende ikke været villig til at gøre, hvilket er årsagen til, at han endnu ikke har forlænget med Real Madrid.

Skal man tro den spanske tv-vært, er det altså heller ikke noget, han kommer til at gøre, da de ikke kan blive enige om hans løn.

“Florentino Perez fortalte ham ansigt til ansigt, hvad klubben kunne tilbyde ham. Perez bad Ramos om at gå ned i løn med 10%, hvilket klubben har spurgt alle spillere i truppen om, og både Luka Jovic og Martin Ødegaard havde i forvejen accepteret klubbens ønske,” lyder det fra Josep Pederol til spanske Marca.

LÆS OGSÅ: Flyver på søndag: United-talent bliver udlejet

Dertil skriver den spanske avis Marca også, at Real Madrid-kaptajnen har sagt til Florentino Perez, at han allerede nu er begyndt at kigge på tilbud fra andre klubber. I sin tid for Real Madrid er det blevet til intet mindre end 468 kampe, hvori han har bidraget med 72 mål.