Real Madrid er efter sigende på jagt efter en afløser til Zinedine Zidane. I denne forbindelse siges det, at de har holdt samtaler med Massimiliano Allegri som potentiel afløser for franskmanden.

LÆS OGSÅ: Medie: Zidane har sagt farvel

Den franske træner har for nylig afvist rygterne om, at han skulle have informeret sine spillere om, at han stopper som træner i Real Madrid efter denne sæson. Det ændrer dog ikke på, at hans fremtid på Bernabeu fortsat virker meget usikker.

Raul, der er en af Real Madrids højeste målscorere nogensinde, er også blevet nævnt som en potentiel kandidat til jobbet. Nu lyder det dog fra journalist Fabrizio Romano, at Los Blancos allerede har afholdt samtaler med den tidligere Juventus-boss Allegri.

“Massimiliano Allegri havde et møde med Real Madrid i denne uge. Han har været i ‘direkte kontakt’ med Real siden marts. Han vil acceptere jobbet, hvis Real beslutter at ville skrive under med ham. Raul er også på listen,” har Fabrizio Romano skrevet på Twitter.

“Italienske klubber vil også have ham, men Allegris prioritet er Real, og han venter. Der er stadig intet aftalt eller underskrevet for Real Madrids næste manager.”

“Max Allegri er en ‘seriøs mulighed’. Raul er også på listen, hvis Zidane vil bekræfte, at han forlader klubben. Florentino Perez vil snart beslutte sig.”

LÆS OGSÅ: Frustreret Ronald Koeman: Ingen Messi, ingen mål

Allegri havde stor succes i Juventus, som han førte til fem Serie A- og fire Coppa Italia-triumfer i løbet af sin tid i klubben. Han har dog været uden arbejde, siden han forlod trænerjobbet i Torino i sommeren 2019.