Der er meget, der tyder på, at Sergio Ramos er en mand, der er færdig i Real Madrid til sommer, og det kommer selvfølgelig til at efterlade et hul i den spanske klubs forsvar.

LÆS OGSÅ: Manchester United-legende: Premier League bør afskaffe VAR

Ifølge den spanske avis AS er Real Madrid allerede i gang med at lede efter en afløser. I denne forbindelse har de rettet blikket mod Portugal, hvor deres scouts efter sigende skal have udtalt sig meget positivt om Braga-profilen David Carmo.

Ifølge det spanske medie sonderer Real Madrid i øjeblikket markedet for midterforsvarere, da også Raphael Varane kan være på vej væk fra klubben. Fabrizio Romano fortæller dog, at Los Blancos har indgået ‘en mundtlig aftale’ med David Alaba om et skifte til sommer, men intet er blevet bekræftet endnu.

Men skal de både sige farvel til Sergio Rasmos og Raphael Varane, er det dog næppe nok, at de hente Alaba til klubben. Derfor hævdes det, at de også pønser på at hente den 21-årige David Carmo, som måler intet mindre end 196 centimeter i højden.

“Carmo var meget tæt på at blive solgt på transfervinduets sidste dag, idet Liverpool ville hente en erstatning for Van Dijk. Kilder, der deltog i forhandlingerne, har dog overfor AS forklaret, at fem millioner euro skilte de to klubber ad. Braga krævede fire millioner euro (30 millioner kroner, red.) for udlejningen, samt en købsobligation på 25 millioner euro (185 millioner kroner, red.). Men Liverpools sidste bud lød på 20 millioner euro (150 millioner kroner, red.),” skriver AS ifølge CLBold.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand om udlejet United-spiller: Han har ingen fremtid i United

Det spanske medie skriver dog også, at Braga i sommer afviste at sælge David Carmo til Roma, som ellers var klar til at betale 135 millioner kroner. Det er dog ikke nok, da hans frikøbsklausul lyder på næsten 300 millioner kroner.