En vedvarende debat, som aldrig får et endegyldigt svar, er debatten om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller. I mange år har debatten særligt omhandlet, hvem af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der fortjener denne titel.

LÆS OGSÅ: Piqué langer ud efter Casillas: ‘Er det ikke, hvad Florentino kaldte dig?’

Nu har Real Madrid-legenden givet sin mening til kende i denne debat. Her peger han overraskende nok på Messi, taget i betragtning af, at han i mange år har været holdkammerat med Ronaldo.

Det er ingen ringere end Sergio Ramos, der med egne ord har kåret Messi som værende den bedste i verden. Ganske vist ventede han dog til han havde skrevet kontrakt med PSG, hvor han spiller fra den kommende sæson.

“Messi er en af de bedste i verden, hvis ikke den bedste,” sagde Sergio Ramos i et interview med El Chiringuito TV.

Ikke nok med det, så inviterede han endda også Messi til at slutte sig til ham i Paris.

“Jeg vil altid have en plads til Messi på mit hold,” lød det også fra den tidligere Real Madrid-spiller.

Derfor lægger Sergio Ramos bestemt ikke skjul på, at han gerne ser, at Messi skifter Barcelona ud med Paris. Som tingene ser ud nu, er der dog mere, der tyder på, at han beslutter sig for at blive i den catalanske storklub.

Tidligere har der dog været forlydender om, at den franske klub endnu ikke har givet op. Efter Messi er blevet fri på markedet, har de angiveligt sendt et tilbud til ham, der økonomisk skulle være mere lukrativt, end hvad Barcelona kan tilbyde.

LÆS OGSÅ: Avis: Premier League-klub vil hente Barca-forsvarer

Et skifte til PSG er derfor endnu ikke helt udelukket. Dog er der ikke meget, der tyder på, at det er noget, der ender med at blive en realitet. Derfor må Ramos nok se i øjnene, at han ikke bliver holdkammerater med Messi.