Real Madrid og Barcelona er eftersigende blandt de klubber, der er interesserede i at skrive kontrakt med nuværende Sevilla-målmand Alfonso Pastor. Begge klubber er interesserede i at hente ham forud for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Barcelona afslører snart sponsoraftale med milliardværdi

Alfonso Pastor er blot 20 år gammel, men har allerede fået debut på førsteholdet for Sevilla. Han fik sin debut for den spanske klubs førstehold i en kamp mod Chelsea i Champions League i december sidste år.

Pastor har også siddet på bænken i La Liga ved flere lejligheder i denne sæson. På trods af, at det tyder på, at han bliver værdsat i klubben, er hans fremtid på Estadio Ramon alligevel usikker.

Målmandens nuværende aftale med Julen Lopeteguis hold forventes at udløbe i slutningen af juni, skriver spanske AS. Netop derfor er der også flere klubber, der vil holde øje med hans situation og udvikling i den kommende tid.

Ifølge AS er både Real Madrid og Barcelona blandt de klubber, der er ivrige efter at sikre sig hans underskrift, da han kan skifte på en fri transfer til sommer. Det er dog ikke blot de to spanske giganter, der har vist interesse. Der har nemlig også været interesse fra Atletico Madrid, Villarreal og Liverpool.

LÆS OGSÅ: Avis: Messi er åben overfor klubskifte, men kræver absurd løn

Pasto har været tilknyttet Sevilla siden 2013. Siden da er det blevet til 36 optrædener for klubbens B-hold.