Det er ikke just nogen hemmelighed, at Eden Hazards tid i Real Madrid har været plaget af skader og jammerlige præstationer. Derfor har den belgiske kantspiller bestemt heller ikke formået at indfri de forventninger, der har været til ham, efter hans skifte til Santiago Bernabeu.

LÆS OGSÅ: Flere Premier League-klubber er interesserede i dansk stortalent

På baggrund af dette, er der mere og mere, der tyder på, at hans tid i Real Madrid snart er slut. Den spanske klub skulle angiveligt være villige til at sælge ham. Derfor tyder det på, at en snarlig afsked med hovedstadsklubben er tæt på uundgåelig for den 30-årige Hazard.

Mediet SportBible skriver, at ifølge LDN Football er den spanske kongeklub villige til at sælge Eden Hazard for en sum, der lyder på 372 mio. kr. Det vil sige, at de er villige til at sælge ham med et tab. 372 mio. kr. er nemlig en del mindre, end hvad de selv betalte. Da han i sin tid blev hentet i Chelsea, blev der nemlig betalt 772 mio. kr. for Hazard.

I alt har Eden Hazard spillet 36 kampe for Real Madrid. I denne periode er det kun blevet til fire mål for den belgiske spiller. Som tidligere angivet, har hans tid i den spanske klub været præget af skader, skavanker og manglende form.

LÆS OGSÅ: La Liga-klub kræver over 1 milliard for Manchester United-transfermål

Og det ser ud ikke ud til, at han nogensinde rammer sin storform igen. Det er sandsynligvis også derfor, at Real Madrid er interesserede i at sælge ham.