Real Madrids fodboldhold har skrevet historie ved at besejre deres ærkerivaler fra FC Barcelona tre gange i træk i denne sæson, en bedrift der ikke er set i de sidste 88 år.

Den seneste sejr, som blev sikret på hjemmebanen Santiago Bernabéu, var særligt dramatisk, da Real Madrid vendte kampen på hovedet og vandt 3-2 efter at have været bagud to gange.

LÆS OGSÅ: Xavi raser: Dommer ringe og La Liga mangler mållinjeteknologi

Jude Bellingham blev kampens helt med sin afgørende scoring sent i opgøret, som ikke alene cementerede sejren, men også sendte Real Madrid sikkert på vej mod det spanske mesterskab. Den unge englænder har været en nøglespiller i sæsonen, og hans præstationer på banen har været afgørende for Madrid-holdets succes.

På trods af en solid føring på 11 point ned til Barcelona i ligaen, er der ingen tegn på feststemning i Real Madrid-lejren endnu.

Lucas Vazquez, en af holdets erfarne spillere, understreger, at mesterskabet ikke er vundet før alle kampe er spillet. Med seks runder tilbage i La Liga er fokus og disciplin nøgleordene i Real Madrids omklædningsrum.

Denne sæson har været en demonstration af taktisk snilde og mental styrke fra Carlo Ancelottis mandskab.