Real Madrid har stillet et ultimatum til deres mangeårige forsvarsspiller om, at han enten skal forlænge sin kontrakt, eller han vil blive solgt til sommer. Derfor skal Raphael Varane til at finde ud af, hvad han vil. Det skriver det britiske medie Daily Express.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus vil sælge klubbens to største profiler

Den 27-årige forsvarer har været en del af truppen i Real Madrid i 10 år. Nu bliver der dog stillet spørgsmålstegn ved hans fremtid i klubben. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2022, og indtil videre har han ikke været villig vil at forlænge sin kontrakt.

Som følge af dette, har den spanske klub givet udtryk for, at de nu vil sælge Raphael Varane til sommer, hvis ikke han er villig til at forlænge. At sælge ham til sommer er naturligvis Real Madrids sidste chance for at sikre sig en god pris for den franske forsvarer.

Flere klubber har været sat i forbindelse med den franske forsvarer, men særligt Manchester United har dog været nævnt som en potentiel destination for Raphael Varane. Foruden Manchester United er Paris Saint-Germain også blevet nævnt som en klub, der er interesseret.

LÆS OGSÅ: Pochettino udelukker ikke: “Han kan være en del af truppen”

Den 27-årige Varane står noteret for hele 352 kampe for Real Madrid. I sin tid i klubben har han været med til at vinde hele tre mesterskaber og fire Champions League-trofæer.