Real Madrid har stjålet en yderst talentfuld målmand for næsen af rivalerne fra Barcelona.

Det er lykkedes for Real Madrid at stjæle det blot 16-årige målmandstalent Ferran Quetglas for næsen af Barcelona. Den unge keeper bliver hentet på Mallorca.

Ifølge mediet El Espanyol vil han blive hentet til den spanske hovedstad, når hans nuværende kontrakt med Mallorca er udløbet. Det vil sige, at han først skifter til Real Madrid til sommer.

Barcelona viste også stor interesse, og sportsdirektør Mateu Alemany var personligt involveret i forsøget på at hente Quetglas. Til sidst endte det dog med at være Real Madrid, der trak det længste strå.

Quetglas bliver betragtet som værende en af de mest talentfulde unge målmand i hele Spanien. Derfor har han også stået mellem stolperne for det spanske U17-landshold, og er endda backup på Mallorcas førstehold.

Det er dog ikke planen, at han skal være en del af førsteholdstruppen i Real Madrid. Derimod bliver han tilknyttet deres akademi, hvor han primært vil komme til at være tilknyttet deres Juvenil A-hold.

Som følge af hans høje status og ekstreme smidighed har Quetglas været på radaren i flere storklubber i hele Europa. Angiveligt har det dog hele tiden været Real Madrid, der har været favoritter til at sikre hans underskrift.