Kylian Mbappés forventede skifte til Real Madrid er ikke længere en velbevaret hemmelighed, selvom der endnu ikke er offentliggjort en officiel udmelding om overgangen.

Sidste måned kom det frem, at den franske landsholdsspiller havde meddelt Paris Saint-Germains ledelse, at han ikke har nogen intention om at forblive hos Ligue 1-mestrene og i stedet ønsker at fortsætte sin karriere i Spanien.

Mbappé, hvis kontrakt med PSG udløber til juni, har gjort det klart, at han ikke vil forlænge. Selvom der stadig er detaljer i aftalen med Los Blancos, der skal på plads, er Mbappés hjerte indstillet på Real Madrid.

Til trods for at verdensmesteren for nylig udtalte, at der ikke var noget at annoncere, synes hans landsholdskammerat Aurelien Tchouameni at mene noget andet.

Tchouameni, der i øjeblikket spiller for Real Madrid, lader til at bekræfte Mbappés overgang under et interview med det franske medie Telefoot.

Midtbanespilleren brugte bemærkelsesværdigt ordet “når” frem for “hvis”, da han diskuterede, om hans franske kollega ville slutte sig til ham i den spanske hovedstad. “Spanierne er allerede bekendte med den spiller, Mbappé er,” forklarede han. “Når de ser ham på daglig basis, vil de indse, hvor stor en spiller han er.”

Mbappé kan slutte sig til et Real Madrid-hold, der har tilføjet endnu en LaLiga-titel til deres samling. Med ni kampe tilbage af sæsonen, ligger Carlo Ancelottis mandskab i spidsen med et forspring på otte point ned til nærmeste rivaler og ærkerivaler, Barcelona.

Det skriver The Mirror.

Der er også en mulighed for, at Mbappés nuværende hold møder hans kommende, da både Real Madrid og PSG har kvalificeret sig til kvartfinalerne i Champions League.