Ole Gunnar Solskjær ser ud til at have forberedt flere indkøb denne sommer, hvor de dog allerede har sikret sit første store navn i form af Jadon Sancho, som Manchester United for nylig hentede i Borussia Dortmund.

LÆS OGSÅ: Pogba afviser kontraktsnak med United: Ingen bud endnu

Hertil kan man sige, at De Røde Djævle står foran en meget spændende udvikling forud for den kommende sæson, hvilket såmænd flere stjernespillere ligeså skulle mene, da United som bekendt bliver kædet sammen med adskillige spillere.

Man hører blandt andet om Raphael Varane, som bliver kædet sammen med et skifte til Old Trafford.

Manchester United skulle dog fortsat have svært ved at døje prisskiltet, hvilket man kan konkludere efter, at de allerede skulle have forsøgt sig med at byde £40 millioner, hvilket dog ikke skulle være et tilstrækkeligt beløb for Los Blancos.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Transfereksperten Fabrizio Romano har dog for nylig meldt ud, at man derimod ikke skulle have svært ved at nå til enighed om de personlige anliggender, hvortil ABC Sport tilføjer, at Varane og United såmænd allerede skulle være nået til enighed om et kontraktudspil, da han skulle være “opsat” på at skifte til Manchester United.