Efter en skænderi på træningsbanen, har Zinedine Zidane besluttet at udelukke Real Madrid-stjernen Marcelo fra truppen til opgøret mod Granada. Det skriver Goal.

LÆS OGSÅ: Juventus risikerer at miste Cristiano: Dette krav skal opfyldes, for at undgå exit

Marcelo er blevet brugt sparsomt i denne sæson, hvor Ferland Mendy i stedet har været brugt. Den franske cheftræner ser Mendy som det bedste alternativ på venstre side af defensiven.

En spiller med Marcelos erfaring, der har tjent Real Madrid i mange år, tager det sandsynligvis ikke pænt, at han skal tilbringe så meget tid på bænken. Sandsynligvis er dette også, hvad der har ledt til et skænderi mellem de to.

Dog skriver Goal, at det i højere grad handler om, at der er uenighed mellem de to vedrørende Zidanes strategi. Derfor handler det ikke ene og alene om hans beslutning om at lade den brasilianske veteran tilbringe en stor del af tiden på bænken.

Goal skriver, at der i forbindelse med mandagens træning var et skænderi mellem Zinedine Zidane og Marcelo. Dette skænderi skulle efter sigende have handlet om et ‘taktisk problemer’ i defensiven.

Som et resultat af dette, var Marcelo ingen steder at finde, da Real Madrid præsenterede deres trup til det kommende opgør mod Granada i den spanske La Liga.

LÆS OGSÅ: Barca har budt på Erling Haaland: Så meget har de budt

Tiden må vise, om de når at få repareret deres forhold, inden denne sæson er overstået. Gør de ikke det, må den brasilianske forsvarer nok se frem til at være udelukket fra kamptruppen resten af sæsonen.