Der florerer i øjeblikket mange rygter om, at Real Madrid har set sig varme på Kylian Mbappé. Det er såmænd heller ikke så underligt, da han gang på gang har præsteret i Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Avis: To grunde til, at Barca har en fordel i kampen om Agüero

Han bliver således rygtet til Real Madrid til sommer, efter han skulle have afvist en kontraktforlængelse i Paris Saint-Germain, hvilket dog naturligvis kan nå at ændre sig i løbet af den kommende tid.

Luka Modric, Real Madrids midtbanestjerne, er forud for aftenens opgør mod Liverpool, blevet spurgt ind til rygterne, og han siger, at man selvfølgelig har plads til en spiller, der har sådanne kvaliteter, som Mbappé nu engang har.

“Man hører mange rygter om spillere, der kommer og går, men jeg kan ikke gå ind i det. Mbappé er en fantastisk spiller, hvilket han har bevist med PSG og landsholdet,” siger Modric ifølge Goal.

“Dygtige spillere er altid velkomne i Real Madrid, men det vil ikke være rigtigt for mig at tale om andre spillere i andre klubber.”

“Vi må se, hvad der sker i næste sæson, men han er en topspiller og blandt de bedste i verden,” siger Modric.

LÆS OGSÅ: Barca-talent er udtaget til rundens hold i La Liga

Kylian Mbappés nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2022, men der går dog rygter om, at der kommer til at blive investeret stort i Paris Saint-Germain, så man kan beholde såvel Neymar som Mbappé.