Real Madrid tilslutter sig Barcelona i jagten på Liverpool-profil

Nicolai Busekist — 21. nov 2020 07:44
Foto: Shutterstock

Real Madrid har efter sigende tilsluttet sig sine ærkerivaler fra Barcelona i at have udvist interesse for Liverpool-profilen Georginio Wijnaldum.

LÆS OGSÅ: Barcelona er bekymret for angribers kontraktsituation

Den hollandske stjerne er trådt ind i de sidste syv måneder af sin kontrakt med Anfield-klubben. Han og klubben har tidligere forhandlet om en ny kontrakt, men han har dog indikeret, at de er nået til en stopklods, der har sat forhandlingerne på pause.

Ronald Koeman, som har haft Wijnaldum spillende under sig adskillige gange for det hollandske landshold, har op til flere gange bekræftet over for medierne, at han har et ønske om at hente sin landsmand til FC Barcelona.

Nu hæver det italienske medie Corriere dello Sport dog, at Barcelona ikke er den eneste spanske klub, der har udvist interesse i Liverpool-spilleren. Angiveligt er det nemlig også en spiller, der er på Real Madrids radar forud for det kommende transfervindue i januar.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub afgav stort bud på Ansu Fati i sommers

Zinedine Zidane leder efter sigende efter forstærkninger til midtbanen, og i den forbindelse har han udvist en interesse for Liverpools 30-årige Wijnaldum, der siges at været på udkig efter nye udfordringer, fremfor at forlænge sin kontrakt med den engelske klub.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere