Ifølge mediet Don Balon har Real Madrid meldt sig ind i kampen om Leicester City-winger Harvey Barnes, som også er eftertragtet i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Peter Crouch: United bør bruge Lingard til at sikre sig West Ham-stjerne

Barnes' vej til toppen har været ret bemærkelsesværdig. Efter at have gjort sig bemærket i både League One og Championship, fik han endelig chancen for at imponere for Leicester City. Det er en chance, som han har valgt at gribe med begge hænder.

Den 23-årige har på kort tid formået at etablere sig som en af de mest målfarlige og mest effektive kantspillere i hele Premier League, da han i denne sæson kan bryste sig af at have scoret ni mål i den bedste engelske række.

Derfor er det heller ikke alle, der er overraskede over at høre, at han er begyndt at tiltrække interesse fra flere andre klubber. Ikke desto mindre, er det dog ikke alle, der havde regnet med, at Real Madrid ville blive nævnt som en klub, der er interesseret i at sikre sig den 23-årige winger.

Zinedine Zidane menes at være en stor fan af Barnes, hvorfor han og Real Madrid ifølge mediet Don Balon overvejer at forsøge at bringe den unge winger til det spanske i det kommende transfervindue.

Mediet skriver også, at Manchester United fortsat er interesserede i at skrive kontrakt med Harvey Barnes. Det er naturligvis også noget, der vidner om, at der kan være lagt i ovnen til en potentiel transferkrig mellem Real Madrid og Manchester United til sommer.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona intensiverer interessen for Real Sociedad-spiller

Der er dog ikke noget, der tyder på, at Leicester City har intentioner om at lade ham gå til en lav pris.