Real Madrid 29-årige kantspiller Lucas Vazquez’ kontakt udløber til sommer. Til trods for nye kontrakttilbud, tyder det på, at det også bliver enden på hans tid på Santiago Bernabeu.

LÆS OGSÅ: United-profil afslører: “Jeg havde stort set opgivet”

Den britiske avis The Mirror skriver, at den spanske storklub har tilbudt ham en ny aftale, men at denne skulle være blevet afvist. Dette skulle være som følge af, at den nye kontrakt byder på en lønnedgang på 10 procent.

At han vil blive dårligere stillet rent økonomisk, hvis han beslutter at acceptere det nye kontrakttilbud fra Real Madrid, skulle være den hovedsagelige årsag til, at han undersøger andre muligheder.

I denne forbindelse skulle han have muligheder nok. The Mirror erfarer nemlig, at både Tottenham og Arsenal har vist interesse for og har indledt en dialog med Vazquez. Begge klubber håber naturligvis på at kunne nå til enighed med spilleren om en kontrakt, der skrives under til sommer.

Efter sigende skulle Tottenham på nuværende tidspunkt have et forspring i kampen om spanierens underskrift. Dette skyldes, at José Mourinho har i sinde at udnytte sit godt netværk, som han har etableret i sin tid som træner for Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Derfor står City bedre end United ift. at signe Jack Grealish

Lucas Vazquez er et produkt af Real Madrids eget ungdomsakademi. I sin karriere for førsteholdet i Madrid, står han noteret for 237 kampe. På tværs af disse kampe har han bidraget med 26 mål og 53 oplæg.