Real Madrid har gennem tiden været en del af flere store handler. Tilbage i 00’erne hentede de blandt andet både Figo, Zidane og Ronaldo til klubben. Nu har den spanske klubs ledelse rettet deres fokus mod både Kylian Mbappé og Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Neymar vender tilbage til Barcelona: Skal i retten

Det er dog ikke de billigste spillere på markedet, og i en tid med coronakrise, er det svært at finde den slags penge for klubberne. Derfor forventes der heller ikke at være stor aktivitet i sommerens transfervindue. Tilsyneladende har Real Madrid alligevel en plan for, hvordan de skal få råd til de to angribere.

Det har den spanske avis Mundo Deportivo skrevet.

Avisen skriver, at Real Madrid har planer om at sælge seks spillere. I første omgang skulle der være tale om Gareth Bale, som i øjeblikket er udlejet til Tottenham. De har nemlig et ønske om, at de kan spare hans høje årsløn væk, da han modtager hele 110 millioner kroner om året.

Hertil er både Raphael Varane og Isco angiveligt også på vej væk, hvilket også er gældende for den brasilianske forsvarer Marcelo. Desuden er der også tale om, at de ønsker at forsøge at sælge spillere som Eden Hazard og Vinicius. Alle spillere skal naturligvis sælges med henblik på at skabe plads i lønbudgettet til Haaland og Mbappé.

I sidste ende kan Real Madrid også ende med at sige farvel til Sergio Ramos, hvis ikke de formår at indgå en ny kontrakt med den spanske forsvarer.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona har tilbudt Premier League-stjerne treårig kontrakt

Skal de realisere drømmen om at hente de to stjerneangribere, bliver det dog ikke billigt. Angiveligt skulle prisen for Haaland lyde på omkring 1,3 mia. kr. For Mbappé er det dog en lidt anden sag, da han har kontraktudløb i 2022. Derfor bør det være muligt at forhandle sig til en lavere pris på ham.