Coronakrisen har ramt Barcelona særdeles hårdt, når det gælder økonomien. Det har sågar været så slemt, at Barcelona var tæt på en konkurs tidligere på sæsonen.

LÆS OGSÅ: United har udset sig den perfekte erstatning for Nemanja Matic

Det fortæller Carles Tusquets, der blev midlertidig præsident i Barcelona, da Bartomeu valgte at træde tilbage. Han fortæller i et interview med Sport, hvordan situationen var i Barcelona.

Han kommer blandt andet ind på vigtigheden af, at man fik en aftale i hus med spillerne om deres løn, som man har skubbet frem til sommer.

“Vi ville ikke have været i stand til at betale lønningerne i januar. Og hvis man ikke betaler dem, så kan man få bøder for det. Som administratorer var vi forpligtet til at beskytte klubben fra konkurs – og det undgik vi,” kommer det fra Tusquets.

Barcelona har en gæld på 4,4 milliarder, når man har trukket de penge fra, andre skylder klubben

Han fortæller endvidere, at man skylder spillerne mellem 500 og 600 millioner kroner. Dette er blevet skubbet frem til juni, og han takker i den forbindelse Barca-træneren Ronald Koeman, da han gik forrest og viste sig som et godt eksempel.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

“Jeg vil gerne sige hvor taknemmelig jeg er for de ansattes indsats. Særligt Koeman for, hvordan han har gjort. Han var den første til at sige ‘betal mig, når det er godt for klubben,” fortæller Tusquets.