Sponsoreret indlæg

Er dit nyhedsfeed også fyldt med strand, pools og solbrune mennesker? Måske overvejer du en spontan tur til syden – i så fald, vil vi prøve at komme med gode råd til, hvordan du sparer penge på turen. 

Sammenlign dine flypriser 

Når du vil rejse billigt, så er det en god idé at kigge på forskellige sammenligning tjenester, som tjekker flypriserne for dig, på tværs af de forskellige udbydere. Du kan blandt andet bruge følgende:

  • Skyscanner
  • Momondo
  • Supersaver
  • Flyrejser 

Husk at bruge den samme enhed

Når du kigger på flybilletter, så skal du være opmærksom på at bruge den samme enhed hver gang du er inde og kigge. Du kan opleve at prisen vil være steget en smule, jo flere gange du kigger på de samme billetter. Et godt tip er derfor at bestille fra en ny enhed, når du har besluttet dig for at købe – på den måde betaler du ikke unødige ekstra omkostninger. 

Hvor skal turen gå hen?

Måske drømmer du om at komme så langt syd på, som overhovedet muligt – men ferie behøves ikke at være og rejse langt væk. Ferie handler i virkeligheden om at koble af fra, fra hverdagens stress – lige lande i sig selv og mærke pulsen falde igen. En hytte i Sverige kan derfor være ligeså godt som et all-inklusive hotel på Bali – Selvom det sidste måske lyder lidt federe at skrive hjem om.

Hvis du vil rejse på budget, så kan det være en god idé at starte med at kigge udenfor sæsonen, da både fly og bolig er meget billigere på dette tidspunkt. Måske kender du endda noget familie eller venner som ejer et sommerhus et sted, du kan låne til billige penge? 

Det er en god idé at bo i en bolig hvor du har eget køkken, på den måde kan du handle ind og spare stort på mad udgiften – så ved du også at det er tilbredt lige som du kan lide det og det er foregået under rene forhold.  

Lån til ferien

Selvom du rejser på budget og tager alle de rigtige tiltag for at spare penge på ferien, så kan det alligevel godt vælte dit budget. Du kan derfor med fordel også overveje at tage et ferielån. På den måde kan du betale din rejse over tid og stadig holde dit budget. Der findes mange gode lånesamligningstjenester, til når du skal bruge et lån til ferie.