I de seneste uger har der været en del rygter om Rey Manaj. Der har været stor spekulation om, hvorvidt han ville skifte væk fra Barcelona denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barca tilbyder Griezmann til Atletico Madrid i ny byttehandel

Nu er der nyt i denne anledning. Den anerkendte transferekspert Fabrizio Romano skriver nemlig, at Rey Manaj er nået til enighed med den italienske klub Spezia. De ligger på nuværende tidspunkt nr. 15 i Serie A.

Fabrizio Romano skriver dog, at der ikke er tale om et køb. Derimod er der tale om et lejeophold, der kommer til at strække sig over denne sæson. Efter sigende var Barcelona primært interesseret i et salg af spilleren, da det kunne have givet dem penge i kassen.

I kontrakten er der dog blevet indskrevet en købsoption, der giver Spezia mulighed for at købe Rey Manaj. Tidligere var der rygter om, at Barcelona ville skrive en tilbagekøbsklausul ind i kontrakten. Det vides dog ikke, om dette er blevet gjort.

Ifølge transfereksperten er der allerede skrevet under på alle papirer, hvorfor handlen betragtes som færdiggjort. Derfor vil der sandsynligvis komme en officiel udmelding fra en af de to klubber i løbet af aftenen.

Spezia var desuden ikke alene om at vide interesse for den albanske angriber. Marca skriver, at der også var interesse fra klubber såsom Rayo Vallecano og Real Mallorca. Ydermere har der også være forlydender om, at der var interesse fra flere portugisiske klubber.

LÆS OGSÅ: Juventus bekræfter: Dette er prisen for Cristiano Ronaldo

Rey Manaj var topscorer for Barca B i sidste sæson, hvor han bidrog med 14 mål. Hans nuværende kontrakt med Barcelona løber frem til 2023.