Rio Ferdinand lægger ikke skjul på, hvad han mener om chancerne for, at den udlejede Manchester United-spiller Jesse Lingard får sig en fremtid hos De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Manchester United udlejer midtbanespiller til kroatisk klub

Han blev i vinterens transfervindue udlejet til West Ham, som han vil være lejet ud til i resten af denne sæson. Det betyder selvfølgelig, at der allerede nu stilles spørgsmålstegn ved, hvor han skal hen til sommer.

Lige nu forsøger han naturligvis på bedst mulig vis at imponere i West Ham, men spørgsmålet er dog, om det er nok til, at han er velkommen tilbage hos De Røde Djævle – eller om han er nødt til at se sig om efter en anden løsning.

For den tidligere Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand var det dog ikke svært at svare på dette.

“Hans mål burde være at spille sig ind i varmen hos West Ham, så de beholder ham, for jeg ser ingen fremtid for ham i Manchester United,” sagde Rio Ferdinand til BT Sport.

Inden sit skifte til West Ham, var Jesse Lingard røget helt ud i kulden under Ole Gunnar Solskjær. Det var selvfølgelig også dette, der i sidste ende resulterede i, at han ønskede at finde sig en ny klub, da han savnede spilletid.

LÆS OGSÅ: Lingard fortæller: Jeg fik ikke min chance i United

Han har dog fået en rigtig god start i West Ham. Og det er ikke kun ham, men faktisk hele truppen, der klarer sig godt for tiden. Derfor kan det selvfølgelig heller ikke udelukkes, at han faktisk ender med at blive permanent i West Ham eller at hans lejeaftale bliver forlænget.