Den tidligere Manchester United-spiller fandt en række rosende ord frem til den udlejede United-spiller Jesse Lingard. Faktisk gav han udtryk for, at han mener, at han kunne spille for ethvert tophold. Det mener han, at han er i stand til, da han er en meget intelligent fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Klubskifte på vej: Manchester United-keeper har sat sit hus til salg

Efter at være blevet lejet ud til West Ham, har Jesse Lingard formået at genfinde den form, der gjorde ham til et kendt navn. I denne sæson er det nem fem mål og tre oplæg i ti kampe for West Ham, som er så glade for hans præstationer, at de efter sigende ønsker at signe ham permanent.

“Jesse Lingard, siden han er gået derind, er det, han har gjort, forbløffende. Men denne gut. Jeg har altid sagt det,” sagde Rio Ferdinand på sin egen YouTube-kanal FIVE.

“Jeg har diskuteret med ekspert efter ekspert, på og af tv. Han kunne spillet for ethvert tophold, fordi han er en intelligent fodboldspiller. Han kan spille videre med blot en eller to berøringer.”

“Han bliver bedømt på dine narrestreger på sociale medier. Nogle mennesker får nok af det, og de kan ikke lide ham på grund af det, og den yngre generation elsker det.”

LÆS OGSÅ: United-profil: Solskjær har skubbet mig til et nyt niveau

“Men hvis du blot ser på ham som en kold fodboldspiller, kan enhver, der kender til fodbold, helt sikkert se, at han har et talent.”