Rio Ferdinand har givet udtryk for, at han vil have en United-profil smidt på bænken. Det er dog ikke som spiller i Manchester United, at han ikke har gjort sig fortjent til en plads i startopstillingen.

LÆS OGSÅ: Abramovich vil hente Haaland: Så meget er han villig til at betale

Derimod er Rio Ferdinand af den opfattelse, at Harry Maguire ikke bør starte inde for det engelske landshold. I stedet peger han på to andre engelske midtstoppere, som han mener er mere formstærke, og som han mener, at Gareth Southgate bør vælge.

“Der vil ikke være en person i landet, som ser Premier League-kampe uge efter uge, som vil fortælle dig, at Maguire er mere stabil end Michael Keane lige nu. Det er der ingen chance for,” lød det fra Rio Ferdinand, da han udtalte sig til YouTube-kanalen FIVE, hvilket han fulgte op med:

“Michael Keane har spillet stabilt som midterforsvarer for Everton, så lige nu vil jeg sige Michael Keane og John Stones. Hvem skulle ellers være der? Hvem kan du ellers vælge?”

LÆS OGSÅ: Monaco-stjerne bekræfter bud på 190 mio. kr. fra Manchester United

“Ud fra form ser Maguire ikke ud til at være i god form for tiden. Så hvis man skal kigge efter en anden, er det Michael Keane. Hvis man går efter form, vælger man ikke Maguire.”